0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

Tisztulj és gyógyulj - Gyógyító médium

Raktárkészlet: VAN
Tisztulj és gyógyulj - Gyógyító médium

Tisztulj és gyógyulj - Gyógyító médium

Rövid leírás:

TISZTÍTÓKÚRÁK, MELYEK VALÓBAN AZT CÉLOZZÁK, AMI ELROMLOTT A TESTÜNKBEN
Anthony William, New York Times sikerlistás szerző könyvében minden benne van, amit a tisztítókúráról tudnod kell, hogy átformálhasd az egészségedet - és az életedet.
Ha úgy gondolod, hogy semmilyen tisztítókúrára nincs szükséged - ha biztosra veszed, hogy a te szervezetben nem bújhatnak meg méreganyagok - gondold át még egyszer! A mai világban már a születésünk előtt megjelennek az egészségünket fenyegető mérgek és kórokozók, hogy aztán folyamatosan hátráltassanak továbbra is, amikor a mindennapi életünk során találkozunk velük.
A tisztítókúra létfontosságú fegyver ezekkel a terhelésekkel szemben - ha tudod, hogyan végezd. Ezért van szükséged erre a könyvre. Anthony William, a Gyógyító médium rengeteg meglátással és információval tömte tele a tisztítókúrák ezen egykötetes forrását a híres kilenc napos 3:6:9 tisztítókúrájával kezdve, melyet aztán speciális egészségi igényeknek megfelelő életmentő protokollokkal - például kórokozók elleni tisztítókúra, reggeli tisztítás és nehézfém-méregtelenítés - fejelt meg.

Mit találsz ebben a könyvben:
- A neked megfelelő tisztítókúra kiválasztásának módját
- A tüneteid és állapotod okainak mélyreható feltárását
- A tisztítókúrák során alkalmazandó és kerülendő dolgokat, személyre szabással és helyettesítésekkel együtt
- Az igazságot olyan trendi témákkal kapcsolatban, mint a szakaszos böjt, a víz- és léböjtölés, a rost, a fehérje, a bulking és cutting módszer, a makrók számolása, valamint a mikrobiom
- Útmutatást a tisztítókúra során esetleg alkalmazandó étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban
- Rengeteg információt méreganyagokról, problémás élelmiszerekről, toxikus nehézfémekről és a vírusoktól való megtisztulásról
- Annak fizikai okait, hogy a tisztítókúra érzelmi tapasztalás lehet
- Több mint 75 receptet és mintaétrendet a Gyógyító médium tisztítókúrákhoz
- Spirituális és lelki támogatást emlékeztetőül arra, hogy a gyógyulás csakugyan lehetséges

"A könyvben bemutatott tisztítókúrák azzal foglalkoznak, ami valóban rossz irányt vett a testünkben, és amelyet egyetlen trendi életmód-megközelítés sem kezelhet" - írja Anthony. - "Légy együttérző magaddal, és tudd, hogy a szenvedésed nem a te hibád. Az, hogy küzdelmes az életed, nem a te hibád. Minden egyes órában és nap mint nap fantasztikus dolgokat érsz el, miközben a könyvben talált hathatós eszközökkel dolgozol a gyógyulásodon. Hiszem, hogy meg tudsz gyógyulni."
Anthony William, a globális zellerlémozgalom elindítója és a New York Times sikerlistákat vezető Csodatévő zeller, Egészséges májműködés, Egészséges pajzsmirigy, Gyógyító ételek és Gyógyító médium című könyvek szerzője azzal az egyedi képességgel született, hogy az Együttérzés szellemével beszélget, aki olyan elképesztően pontos egészségügyi információkkal látja el őt, melyek gyakran megelőzik a jelenkort. Gyógyító médiumként mutatott páratlan pontossága és sikeres gyógyítási aránya világszerte milliók bizalmát és szeretetét nyerte el.

7 990 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szerző: Anthony William

Kiadó: Édesvíz Kiadó

Méret: 155x235mm

Oldalszám: 593 oldal

Adatok
ISBN
9789635070763
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
BWGI
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
borgun_hu