Legyen Ön is Szalay Törzsvásárló!

Most Ön is könnyen lehet Törzsvásárlónk, melyhez nem kell mást tennie, mint feliratkozni hírlevelünkre, majd a hírlevél feliratkozást követően az általunk küldött e-mailben leírtak alapján regisztrálni webshopunkban!

Hírlevél feliratkozás itt>

A Szalay Könyveknél a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, ezért fontos számunkra,hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat!

A Szalay Könyvek Törzsvásárlói Programjának keretében Törzsvásárlóink minden webshopunkban található kiadványra 5% állandó kedvezményre jogosultak, illetve minden vásárlás után a a végösszeg 10%-ért pontokat gyűjthet!

Legfontosabb tudnivalóik a Szalay Könyvek Törzsvásárlói Programról!

A program állandó, mindenre* kiadványra vonatkozó 5% kedvezményenés pontgyűjtésen alapul.*Az 5%-os kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik, tehát a kedvezményesárból már nem érvényesíthető az 5% további kedvezmény.

Ha regisztrált oldalunkon és feliratkozott hírlevelünkre, Ön 5% kedvezménnyel vásárolhat webshopunkba! Az akciós termékek esetén az akciós árak érvényesek, további 5% kedvezmény már nem érvényesíthető! Törzsvásárlóinknak a szalaykonyvek.hu-n vásárolt kiadványok után pontok formájábanjóváírjuk az ár 10%-át Pontgyűjtő egyenlegükön - vagyis minden 10 Ft vásárlás után1 pontot. Az akciós termékek esetében az akciós bruttó ár 7%-ért gyűjtheti pontjait! Egy adott vásárlásért jóváírt pontok a termék átvételét követő munkanaptól használhatók fel. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal. Az előző vásárlás/vásárlások sorángyűjtött pontok 100%-ban beválthatóak, ha a kosár értéke meghaladja az 5000 Ft-otés a vásárlás során nem használ kedvezményre jogosító kuponkódot. Amennyiben kuponkódot használ és így végösszeg kedvezményre jogosult, a pontjai nem beválthatóak.

A pontokat a szállítási, illetve az utánvétdíj értékére nem lehet beváltani!A törzsvásárlói programban csak lakossági vásárlók vehetnek részt, viszonteladói partnereinknek, intézményeknek egyéb partneri státuszban lévő vevőinknek nem elérhető. Ha Ön már regisztrált a múltban oldalunkon és fel volt iratkozva hírlevelünkre,illetve visszatérő vásárlónk, Ön automatikusan törzsvásárlói státuszba került és az alábbi kedvezményekre jogosult:

Ha belép a profiljába, már az 5%-kal csökkentett AKCIÓS árakat láthatja és pontgyűjtési számlájára AJÁNDÉKBA kapott 500 pontot, melyet 5000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat!

GY.I.K.

Mennyi pontot kapok a vásárlásaim után?

Minden nem akciós termék vásárlásakor 10 forintonként 1 pontot. Minden akciós termék esetén a bruttó akciós ár 7%-ért. 10 Ft=0,7 pont.

Meddig válthatom be a pontjaim?

Minden megszerzett pont az adott, vásárlás napját követő 365 napig.

Kik vehetnek részt a Törzsvásárlói Programban?

Minden lakossági vásárló.

Hol nézhetem meg, hogy hány pont van az egyenlegemen?

Miután belépett profiljába a PROFIL/KEDVEZMÉNYEK menüpont alatt tekintheti megpontjait, vagy az alábbi linkre kattintva is megtekintheti:
https://www.szalaykonyvek.hu/shop_order_track.php

Mi a pontbeváltás szabályai?

A pontok 100%-ban beválthatóak, ha a kosár értéke meghaladja az 5000 Ft-ot és nemhasznált kedvezményre jogosító kuponkódot! Bármilyen kedvezményes kuponkódhasználata mellett a pontok nem beválthatóak!

A vásárlás után mikortól tudom beváltani a pontjaim?

Az adott vásárlással gyűjtött pontok jóváírása a rendelés átvételétkövető napon történik.

Ha további kérdése, kérése, vagy észrevétele van, jelezze nekünk
e-mailben:webshop@szalaykonyvek.hu
vagy telefonon: +36 30 811-4444

Üdvözlettel:
a Szalay Könyvek csapata

Szalay Könyvek

Ez a levél a(z) webshopszalaykonyvek.hu  e-mail címre került kiküldésre.
Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide.