Legyen Ön is Szalay Törzsvásárló!

Most Ön is könnyen lehet Törzsvásárlónk, melyhez nem kell mást tennie, mint feliratkozni hírlevelünkre, majd a hírlevél feliratkozást követően az általunk küldött e-mailben leírtak alapján regisztrálni webshopunkban!

Hírlevél feliratkozás itt>

Regisztráció itt>

A Szalay Könyveknél a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, ezért fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat!

 

A Szalay Könyvek Törzsvásárlói Programjának keretében Törzsvásárlóink minden webshopunkban található kiadványra 5% állandó kedvezményre jogosultak, illetve minden vásárlás után a a végösszeg 10%-ért pontokat gyűjthet!

Legfontosabb tudnivalóik a Szalay Könyvek Törzsvásárlói Programról!

A program állandó, mindenre* kiadványra vonatkozó 5% kedvezményen és pontgyűjtésen alapul.

*Az 5%-os kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik, tehát a kedvezményes árból már nem érvényesíthető az 5% további kedvezmény.

Ha regisztrált oldalunkon és feliratkozott hírlevelünkre, Ön 5% kedvezménnyel vásárolhat webshopunkba! Az akciós termékek esetén az akciós árak érvényesek, további 5% kedvezmény már nem érvényesíthető!

2022.11.21-től 2022.11.27-ig Black WEEK akció a Szalay Könyveknél. Ebben az időszakban a törzsvásárlói pontok nem felhasználhatóak.

Törzsvásárlóinknak a szalaykonyvek.hu-n vásárolt kiadványok után pontok formájában jóváírjuk az ár 10%-át Pontgyűjtő egyenlegükön - vagyis minden 10 Ft vásárlás után 1 pontot. Az akciós termékek esetében az akciós bruttó ár 7%-ért gyűjtheti pontjait!

Egy adott vásárlásért jóváírt pontok a termék átvételét követő munkanaptól használhatók fel. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal. Az előző vásárlás/vásárlások során gyűjtött pontok 100%-ban beválthatóak, ha a kosár értéke meghaladja az 5000 Ft-ot és a vásárlás során nem használ kedvezményre jogosító kuponkódot. Amennyiben kuponkódot használ és így végösszeg kedvezményre jogosult, a pontjai nem beválthatóak. A pontokat a szállítási, illetve az utánvétdíj értékére nem lehet beváltani!

A törzsvásárlói programban csak lakossági vásárlók vehetnek részt, viszonteladói partnereinknek, intézményeknek egyéb partneri státuszban lévő vevőinknek nem elérhető.

 

Ha Ön már regisztrált a múltban oldalunkon és fel volt iratkozva hírlevelünkre, illetve visszatérő vásárlónk, Ön automatikusan törzsvásárlói státuszba került és az alábbi kedvezményekre jogosult:

Ha belép a profiljába, már az 5%-kal csökkentett AKCIÓS árakat láthatja és pontgyűjtési számlájára AJÁNDÉKBA kapott 500 pontot, melyet 5000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat!

GY.I.K.

Mennyi pontot kapok a vásárlásaim után?

Minden nem akciós termék vásárlásakor 10 forintonként 1 pontot.

Minden akciós termék esetén a bruttó akciós ár 7%-ért. 10 Ft=0,7 pont.

Meddig válthatom be a pontjaim?

Minden megszerzett pont az adott, vásárlás napját követő 365 napig.

Kik vehetnek részt a Törzsvásárlói Programban?

Minden lakossági vásárló.

Hol nézhetem meg, hogy hány pont van az egyenlegemen?

Miután belépett profiljába a PROFIL/KEDVEZMÉNYEK menüpont alatt tekintheti meg pontjait, vagy az alábbi linkre kattintva is megtekintheti:

https://www.szalaykonyvek.hu/shop_order_track.php

Mi a pontbeváltás szabályai?

A pontok 100%-ban beválthatóak, ha a kosár értéke meghaladja az 5000 Ft-ot és nem használt kedvezményre jogosító kuponkódot! Bármilyen kedvezményes kuponkód használata mellett a pontok nem beválthatóak!

A vásárlás után mikortól tudom beváltani a pontjaim?

Az adott vásárlással gyűjtött pontok jóváírása a rendelés átvételét követő napon történik.

Ha további kérdése, kérése, vagy észrevétele van, jelezze nekünk e-mailben: info@szalaykonyvekonline.hu

vagy telefonon: +36 30 525 9610

Üdvözlettel:

a Szalay Könyvek csapata