0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

Összekapcsolt sorsok, különböző végzetek

Raktárkészlet: VAN
Összekapcsolt sorsok, különböző végzetek

Összekapcsolt sorsok, különböző végzetek

Rövid leírás:

„Őseink fájdalmának felismerése, a család elutasított tagjainak elismerése, elfogadása, láthatóvá tétele szabadságunk kulcsa.”

A családállítás alapköve: nem velem kezdődött. Sokan belegabalyodunk elődeink boldogtalanságába, és öntudatlanul átvesszük fájdalmukat, a szorongás, a depresszió, a kudarc, sőt a betegség és a függőség destruktív családi mintáit, miközben megpróbáljuk újrajátszani a múltat és megjavítani a családunkat.

Mégis, miként bogozhatjuk ki mélyen belénk ivódott családi történeteink összekuszálódott szálait? Hogyan szakadhatunk el a múlttól, a generációkon átívelő traumáktól, és élhetjük igazán a saját életünket?

Marine Sélénée Összekapcsolt sorsok, különböző végzetek című könyve térképként segít eligazodni származási történeteink kusza hálójában. Könyvében a családállítás alapelveit tárja elénk, rendelkezésre bocsátva azon eszközöket, megerősítéseket és gyakorlatokat, amelyek segítségével aktív részesei lehetünk a családállítás csodájának, és megtapasztalhatjuk áldásait.

Útmutatásával megtanulhatjuk, hogyan

ismerjük fel a családi mintázatokat és hogyan oldhatjuk fel azokat

gyógyítsuk meg belső gyermekünket és viseljük gondját felnőtt énünknek

oldjuk fel a korlátozó hiedelmeket és viselkedési mechanizmusokat

oldjuk fel a traumakötéseket, amelyek a múlthoz láncolnak

hangoljuk össze a múltat és a jelent a teljes és integrált én érdekében

leljünk békékre a családi rendszerünkben

alakítsunk ki olyan, jövőbe mutató narratívákat, amelyek segítségével hitelesen élhetünk

 

Mindenki megérdemli, hogy boldog legyen; mindenki megérdemli, hogy begyógyuljanak a sebei. Mindenki megérdemli, hogy optimista és reménykedő legyen a jövőjét illetően. Higgyetek magatokban. Higgy abban, hogy mindig benned van a számodra elérhető megoldás. Semmi sem lehetetlen, amíg hiszel magadban.”

Marine Sélénée New York/Miami székhelyű családállítással foglalkozó terapeuta, szerző és előadó. Személyes és online foglalkozásokat és workshopokat tart. Panelbeszélgetéseken is felszólal és konferenciákon motivációs beszédeket tart. A családállításokkal kapcsolatos egyedülálló megközelítése segít az embereknek kigyógyulni a családi sebekből és megtalálni a családi rendszerben gyökerező egyéni blokkokat. Ügyfelei képesek eljutni fájdalmuk gyökeréig, így ezáltal nemcsak saját magukat, hanem az előttük és utánuk következő generációkat is meggyógyíthatják. Legnagyobb szenvedélye az, hogy megossza a családállítás átalakító erejét mindenkivel.

Ha többet szeretnél megtudni Marine-ról és a családállításokról, látogass el a következő weboldalra: marineselenee.com

„A családállítás emlékeztet: nem vagy egyenlő a konfliktusoddal. Megérteni a múltad, birtokolni a jelened, megteremteni a jövőd – ez a családállítás lényege.”

5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 275 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szerző: Marine Sélénée

Kiadó: Édesvíz Kiadó

Oldalszám: 258 oldal

Méret: 140x210mm

Adatok
ISBN
9789635072804
Négybetűs kód
BXEW
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
K02208050002
Vélemények
borgun_hu