0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

Raktárkészlet: VAN
A legújabb házi cukrászat kézikönyve

Rövid leírás:

Házi czukrászat czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is indítatva éreztem magamat, azt a jelent IV. kiadásban is közrebocsátani. Ez alkalommal a fösúlyt a helyes magyarságra fektettem az előző kiadásban előforduló magyartalanságokat kiküszöbölve, arra törekedtem, hogy a kifejezések ne csak érthetők, hanem lehetőleg magyarosak is legyenek. De számolva a czukrászat terén folyton fokozódó igényekkel is, jelen kiadást még Párizsi sütemények czim alatt egy egész 15 reczeptet magába foglaló fejezettel is bővítettem úgy, hogy kézi könyvecském immár 359 különféle reczeptet foglal magában, amelyek a legujabb sütemények, torták, élesztős tészták, sós és édes teasütemények, a legkülönbözőbb bonbonok és czukorkák (sokan nem tudják, hogy Hegyesi József nevéhez fűződik a szaloncukor elkészítésének módja és így az igazi magyar hungaricummá vált: Jókai még szalonczukkedlinek nevezte a szaloncukrot, ugyanis a cukorka neve a német salonzuckerl szóból ered. 1891-ben megjelent A legújabb házi czukrászat kézikönyve-ben, amelyben tizenhétféle szaloncukrot ír le a szerző, így pl.: szalon-ananász czukorkák, szaloncréme-bonbonok, szalon-marasquin-czukorkák, szalon-pisztácz-czukorkák.), crémek, fagylaltok és sorbettek, valamint a legujabb parfaitek készítését röviden és nagyon érthetően tárgyalom.
A mű jelen kiadása az 1891-es megjelenés reprintje.

599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
A legújabb házi cukrászat kézikönyve
Részletek

Kiadó: Hermit Könyvkiadó Bt. 

Kiadás éve: 2014

Méret: 143 x 197mm

Oldalszám: 210 oldal

Kötés: puha

Adatok
ISBN
9789632380674
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
K01303050014
Vélemények
A legújabb házi cukrászat kézikönyve
ISBN
9789632380674
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
K01303050014
borgun_hu