0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

Széchenyi 2020

Technológiai fejlesztések a Pannon-Literatúra Kft.-nél

Kedvezményezett neve:

PANNON-LITERATÚRA Kiadványterjesztő és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Fejlesztés, korszerűsítés a Pannon Literatúra Kft.-nél
Szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00532
Szerződött támogatás összege: 134 705 924 Ft
Összköltség: 192 437 035 Ft
Támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása: 

Projektünk minden elemének megvalósítási helyszíne 5310 Kisújszállás, Deák Ferenc utca 87. sz. alatti fióktelepünk. Célunk 472 m2 átalakítása, Deák F. u 87. szám alatti iroda épületen, ahol jelenleg kereskedelmi, raktározási, pénzügyi, webes értékesítési, kiadói szerkesztői tevékenységünk folyik. A jelenleg korszerűtlen nem funkciónak megfelelelő elrendezés miatt vált szükségessé. Az átalakítással a következő helységek kerülnek kialakításra 2 db hangszigetelt modern tárgyaló, üzleti és munkamegbeszélésekre. Csoportos megbeszélésekre kialakítunk egy közösségi teret. Modern egybe nyitott helységet kap a pénzügy, a kereskedelem, a web.

Az IT részleg szerver szobája is átalakításra kerül, hogy a gépek funkciójuknak és működésüknek megfelelően kerüljenek elhelyezésre.

A projekt keretében homlokzati szigetelés valósul meg a Deák 87. sz alatti iroda épületen: 484 m2. 15 cm vastag, homlokzati hőszigetelés, üvegszövetháló-erősítéssel, EPS hőszigetelő lapokkal. Célja a meglévő iroda épületének korszerűsítése és energia hatékonyságának növelése.

A környezeti terhelés csökkentése és az energiaköltségek csökkentése céljából a megvalósítási helyszínen 60,75 kWp teljesítményű HMKE napelemes rendszer kerül telepítésre az épületen lévő ferdetetőre a saját energiaigény kielégítésére. Infrastrukturális beruházás keretében kerítés épül: a telephely körül 312 m hosszan kerítés építését tervezzük, előre gyártott kerítés elemek telepítésével, mivel a jelenlegi elavult, biztonsági funkciót részlegesen betöltő hiányos kerítés helyett új biztonságos telephelyünknek védelmet nyújtó kerítés építése vált szükségessé.

SAP Business One és SPS ERP Business szoftver lokális telepítessel került a tervezett költségek közé, a vállalatirányítási informatikai feladatok ellátása céljából. Az SAP rendszer biztosítja a gyors, nyomon követhető ügyvitelt. Bárhonnan bármilyen eszközről elérhető. Az SAP sikerét az a vezető üzleti és informatikai technológia biztosítja, amely mögött sok éves, egyedülálló tudás és tapasztalat áll. A szoftver a moduláris felépítésének köszönhetően magas fokú rugalmasságot biztosít.

Az SPS ERP Business egyedi és személyre szabott komplex vállalatirányítási rendszer, moduláris felépítéssel, egyedi fejlesztés alapján, a megrendelő igényeihez igazodva, akár NAS-ról futtatva.

52 db egyedi gyártású univerzális könyves állvány szett beszerzése történik meg a könyvkiadási, bemutatási tevékenység elősegítése céljából.

A szerkesztési, könyvkiadási feladatainkat segíti, valamint a pénzügyi és kereskedlemi feladatok ellátásban is segítségünkre lesz majd a projektben tervezett informatikai fejlesztés, 5 db DELL LATITUDE 3510 laptop, valamint 2 db LSK ClassBoard T3275SC interaktív kijelző + LSK MEETING EYE FOR BUSINESS & HOME KONFERENCIA KAMERA beszerzésével.

Jelen fejlesztési projekt a következő elemeket tartalmazza:

Infrastrukturális és ingatlan beruházás keretén belül: 113.631.444 Ft. értékben.

Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával - Eszköz beszerzés keretén belül: 14.330.913 Ft. értékbe.

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése - Eszközbeszerzés keretén belül: 26.459.992 Ft értékben.

Információs technológia-fejlesztés - Eszközbeszerzés keretén belül: 2.459.686 Ft. értékben.

Információs technológia-fejlesztés - Immateriális javak beszerzése keretén belül: 35.555.000 Ft. értékben.

A projekt befejezési dátuma: 2022.12.31.

borgun_hu