0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

Kukta

Raktárkészlet: VAN
Kukta

Rövid leírás:

Csutka István színházigazgató almás szûzérméivel indult, s egy csapásra népszerûvé vált a Debrecen Televízió magazinja, a Kukta. Hétrõl hétre más közismert személyiség fordult meg a konyhastúdióban, ahol profi szakács irányításával sajátította el - a nézõkkel együtt - egy étel elkészítésének fortélyait.
   Elsõ évben Kiss Tamás, olimpiai ezüstérmes szakács vezetésével nyertünk betekintést a konyhamûvészet titkaiba, késõbb Komódi Ferenc konyhafõnök neve fémjelezte a mûsort. Sok hasznos ötletet, praktikát leshettek el, akik figyelemmel kísérték a Kuktát.
   Hiszem, hogy ételeink mennyisége és minõsége jelentõsen befolyásolja az egészségünket és a közérzetünket, hogy táplálékunk lehet gyógyító erejû és lelkünk felvidítója is. Rendkívül fontos a szép tálalás, az ételek változatos színe, és az a szokás, hogy a család tagjai lehetõleg minél többször, szépen terített asztal mellett, együtt étkezzenek.
   Ezen kötetben a mûsorban elkészített ételkompozíciók receptjeibõl nyújtunk át egy csokorral, s a meghívott vendégek engednek betekintést étkezési szokásaikba, konyhájuk paravánjai mögé.

599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kiadó: Tóth Könyvkiadó

Kiadási év: 2004

Oldalszám: 56 oldal

Méret: 210x300 mm

 

Adatok
ISBN
9789635965267
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
K10000001365
Vélemények
borgun_hu