0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

Tönkretett figyelem - 12 ok, amiért nem tudunk koncentrálni

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Tönkretett figyelem - 12 ok, amiért nem tudunk koncentrálni

Rövid leírás: 

Sokunkhoz hasonlóan az újságíró Johann Hari is kénytelen volt belátni, hogy napjai nagy részében felváltva bámul különböző képernyőket, és képtelen rendesen koncentrálni. Miután nem sikerült megoldania a problémát, járni kezdte a világot, hogy aztán három éven át beszélgessen az emberi figyelemről különböző szakértőkkel. Utazása során arra jutott, hogy téves feltételezésekkel éltünk erről a válságról.

Könyvében bemutatja többek között a Szilícium-völgy néhány kiugrott fejlesztőjét, akik megtanulták meghackelni az emberek koncentrációját; egy Rio de Janeiró-i nyomornegyedet, ahol az emberek egészen szürreális módon veszítették el a tisztánlátásukat; és egy új-zélandi irodát, ahol rendhagyó megoldással állították helyre a dolgozók termelékenységét.

Hari az álmodozás lehetőségének eltűnésétől kezdve a technológia uralmán át a fokozódó környezetszennyezésig tizenkét tényezőt azonosít be, amelyek felelőssé tehetőek figyelmünk romlásáért. Ugyanakkor azt is világossá teszi, hogy egyénekként és társadalomként is tehetünk lépéseket a probléma enyhítése érdekében.

4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kiadó: Gabo Kiadó 

Oldalszám: 400 oldal

Méret: 215x145 mm

Kötés: keménytáblás

Adatok
ISBN
9789635663774
Kategória
Önfejlesztő könyvek
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
K02402150007
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
borgun_hu