0
Összesen:
0 Ft
0 Ft

Orvosunk a természet

Raktárkészlet: VAN
Orvosunk a természet

Rövid leírás:

"Nincs új a nap alatt! tartja a magyar mondás, s jelen esetben ez a legmegfelelőbb, amivel e kis könyvecskét útnak indíthatjuk. Ha beleolvasunk, csodálkozva vesszük észre, hogy mindaz, amit az orvosok, természetgyógyászok manapság kínálnak, milyen régen ismert volt már!
Arany György doktor úr szól beteg és egészséges olvasóhoz egyaránt, hiszen a fő cél a gyógyítás mellett a megelőzés, az egészséges életmód kialakítása a természet segítségével. Arra tanít, hogyan tartsuk tiszteletben testünket, és minden erővel siessünk segítségére, ha megbetegszik. A tiszta víz gyógyító erejét évezredek óta tapasztalja és hasznosítja az emberiség. Ugyanígy a gyógynövények, a gyógyvizek vagy a masszázs jótékony hatását. Könyvünk szerzője igazi békebeli fürdőorvos, aki meggyőző szakmai tudás és tapasztalat birtokában, valamint olyan derűt és nyugalmat árasztva ismertet meg bennünket a természet adta gyógymódokkal, hogy már maga az olvasás fölér
egy kellemes kezeléssel. Nyugalom, harmónia, béke erre vágyik testünk-lelkünk, s ez az, amit a természet felkínál nekünk. Éljünk vele!"

495 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Orvosunk a természet
Részletek
Kiadó: Csengőkert Kiadó
Méret: 120x200
Oldalszám: 144 oldal
Kötés:Puha
Adatok
ISBN
9786155476532
Négybetűs kód
AVPY
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
K01005101029
Vélemények
Orvosunk a természet
ISBN
9786155476532
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
AVPY
borgun_hu